Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι αποφάσεις της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (13/09)
Οι αποφάσεις της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (13/09)  
Σήμερα στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου έγινε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των περισσότερων ομάδων, με την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. να παίρνει μία σειρά από αποφάσεις για τη νέα χρονιά:
1)Καταργείται ο αγώνας κατάταξης στην Α’ Κατηγορία Ανδρών, που θα διεξαχθεί κατόπιν επιθυμίας των συλλόγων σε δύο ομίλους
2)Οι προκηρύξεις θα σταλούν στα σωματεία από την προσεχή Δευτέρα
3)Απαγορεύεται η παρουσία δύο τμήμάτων παμπαίδων από το ίδιο σωματείο στον όμιλο νήσων. Εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός τμημάτων θα δημιουργηθεί και δεύτερος όμιλος. Δεν θα διεξαχθεί κλήρωση για το φάιναλ-φορ, αλλά στην προκήρυξη θα αναφέρεται ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και της τελικής φάσης.
4)Ο τρόπος διεξαγωγής του γυναικείου πρωταθλήματος (ένας ή δύο όμιλοι) θα αποφασιστεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.
5)Στις προκηρύξεις που θα σταλούν στα σωματεία θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και συγκεκριμένα στα άρθρα περί αναβολών αγώνων και τις υποχρεώσεις των αγωνιζόμενων ομάδων.
6)Η συζήτηση για το τουρνουά μίνι θα γίνει πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr