Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Έγκριση εισόδου στα σχολεία
Έγκριση εισόδου στα σχολεία  
Σε συνέχεια του (α) σχετικού εγγράφου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε το ανωτέρω (β) αίτημα για έγκριση άδειας εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων του συγκεκριμένου αθλήματος. Η Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, εγκρίνει την άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες της Π/θμιας και της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2018-2019 στους προτεινόμενους εκπροσώπους της Ε.Ο.Κ., όπως αυτοί αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, εφόσον πληρούνται οι ως κάτω αναφερόμενες προϋποθέσεις:  
α)Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.  
β)Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας. 
γ)Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται: αα. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και ββ. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η     δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές.  
δ) Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού, καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση-φωτογράφιση). 
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Από τα Δωδεκάνησα την έγκριση πήραν οι καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές Βενέτης Θωμίδης και Δημήτρης Τζομάκας και ο προπονητής Γιώργος Χατζηκαλημέρης.

 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr