Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Παραίτηση του Τσαμπίκου Ποδιώτη
Παραίτηση του Τσαμπίκου Ποδιώτη  
Την παραίτηση του από τη θέση του ταμία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου υπέβαλε και ο Τσαμπίκος Ποδιώτης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Κ. Πρόεδρε, προκειμένου κι εγώ με τη σειρά μου να διευκολύνω τη νέα Διοίκηση της ΕΟΚ δηλώνω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του ταμία της ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου, θέση την οποία υπηρέτησα πιστά για 7 συναπτά έτη. Όταν πρωτομπήκα στα γραφεία της ΤΕ ΕΟΚ σκοπός όλων μας ήταν το καλό του μπάσκετ και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στον τόσο δύσκολο νησιωτικό χώρο μας. Χαίρομαι δε γιατί τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ανδριάνα Μπαφίτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που την συντρόφεψα στην δύσκολη πολλές φορές πορεία της επιτροπής, τους συνεργάτες μας,  όπως επίσης τον κ. Δημήτρη Τζομάκα, ο οποίος ήταν ο στυλοβάτης των αναπτυξιακών προγραμμάτων που έτρεχε η επιτροπή, καθώς και τέλος τον κ. Φιλήμονα Χατζηαντωνίου, ο οποίος με απίστευτη υπομονή φρόντιζε πάντα να υλοποιούνται όλες οι δράσεις της επιτροπής. Εύχομαι δε στα νέα μέλη της ΤΕ ΕΟΚ καλή επιτυχία στο έργο που θα επιλέξουν να αναλάβουν''.
 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr