Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (17/05)
Ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (17/05)  
Μετά την ανακοίνωση της Πολιτείας ότι από 07/06/2021 θα είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι αγώνες στα αθλήματα που ανήκουν στο υψηλό επίπεδο επικινδυνότητας και αφορούν τη συμμετοχή των πρωταθλητών σε πανελλήνια πρωταθλήματα (εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων), από τα οποία προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, η Τ.Ε Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου παρακαλεί τα σωματεία του δυναμικού της, μέχρι την Τετάρτη 19/05/2021 (μέχρι τις 12:00) να γνωρίσουν εγγράφως σε ποια από τα παραπάνω πρωταθλήματα προτίθενται να συμμετάσχουν, όταν αυτό καταστεί δυνατόν. Τα πρωταθλήματα, εάν και εφόσον διεξαχθούν θα είναι ειδικών συνθηκών λόγω Covid-19 και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στα πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, παμπαίδων και παγκορασίδων, θεωρούνται ως μη γενόμενα λόγω συνθηκών. Για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, που από τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, περιμένουμε τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ.

 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr