Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανακοινώσεις της Ε.Ο.Κ.
Ανακοινώσεις της Ε.Ο.Κ.  
Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους. Είναι αναγκαίο αυτό ώστε  να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης  της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων;  Εμείς ως  αθλητική  Ομοσπονδία  είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε;  Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματείστε την επιχείρηση μετάθεσής τους. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια επίσημων φορέων να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, δεν μπορεί να μένει αναπάντητη, αφού εκτός από ύποπτη είναι και επικίνδυνη. Η ΕΟΚ επαναλαμβάνει για όσους δεν δύνανται να καταλάβουν τα αυτονόητα, τα εξής: Μοναδικοί αρμόδιοι για την σύνταξη, παρακολούθηση και επικαιροποίηση υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη δυνατότητα άθλησης, είναι οι επιστήμονες των επιτροπών που έχει συστήσει η Πολιτεία. Η κάθε ομοσπονδία, είναι αρμόδια μόνο να τα τηρεί κατά γράμμα και να αναμένει τις επόμενες οδηγίες. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ανέξοδης συνθηματολογίας.
 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr