Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Στις νεανίδες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στις κορασίδες ο Ιπποκράτης Κω!
Στις νεανίδες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στις κορασίδες ο Ιπποκράτης Κω!  
Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, με την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων, αναδείχθηκαν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα εκπροσωπήσουν, στις νεανίδες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (από 22 έως 26 Ιουλίου) και στις κορασίδες ο Ιπποκράτης Κω (από 15 έως 19 Ιουλίου).
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
Στη σημερινή κλήρωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, έδωσαν το «παρών» οι εκπρόσωποι του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Άκης Χούλης (γενικός γραμματέας) και Χρήστος Καλενδέρης (έφορος). Με αφορμή τα δημόσια σχόλια, κατά της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου του απερχόμενου παράγοντα του σωματείου Μιχάλη Παπαγούρα σε αθλητική ιστοσελίδα οι δύο παράγοντες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος διαχώρισαν τη θέση τους, αναφερόμενοι πως τα σχόλια του ίδιου αποτελούσαν προσωπική τοποθέτηση και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του συλλόγου.

 

 
 
<
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr