Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image Slideshow Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο επίλογος για τα μίνι
Ο επίλογος για τα μίνι  
Με επιτυχία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου το φάιναλ-φορ της κατηγορίας των μίνι. Στο «Βενετόκλειο» οι μικροί αθλητές χάρισαν σπουδαίες στιγμές μπάσκετ και απέδειξαν με το θέαμα που προσέφεραν ότι καλώς η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ξεκίνησε τους αγώνες στην κατηγορία των μίνι. Η διοργάνωση των αγώνων αυτών έγινε για πρώτη φορά φέτος από την Τοπική Επιτροπή με τη μορφή αυτή, δηλαδή των δύο υποομίλων και των συνεχών αγώνων κάθε Σαββατοκύριακο με κατάληξη το F4. Παρόλο που οι αγώνες ξεκίνησαν πολύ αργά και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. θεωρεί ότι η διοργάνωση ήταν επιτυχής. Έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά καθώς και τη δυνατότητα να βελτιώσουν την  τεχνική τους και να μάθουν τους κανονισμούς του μπάσκετ. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. πιστεύει και υπόσχεται πως την επόμενη αθλητική χρονιά όλοι μαζί, σωματεία, Τοπική, διαιτητές και κριτές θα εργαστούν αρμονικά για να βελτιώσουν τους αγώνες της κατηγορίας των μίνι. 
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές των σωματείων Κολοσσός, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Γ.Σ. Διαγόρας, Ελπίδα Πεταλούδων, Ροδίων Άθλησις, Α.Ο. Σταματίου και Α.Ο. Σύμης από τον όμιλο της Ρόδου, των σωματείων Ιπποκράτη Κω, Φοίβο Κω, Ηρακλή 2000 και των σωματείων Ε.Α. Καλύμνου, Καλυμνιακός και Ακαδημία Καλύμνου για τη συμμετοχή τους. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. συγχαίρει επίσης τους προπονητές που όλο αυτό το διάστημα με υπομονή και επιμονή δούλεψαν με τα παιδιά για τους αγώνες αυτούς. Πολλά συγχαρητήρια και στους παράγοντες των σωματείων που με τη συμμετοχή  τους απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις ηλικίες αυτές. Συγχαρητήρια και στις ομάδες του Κολοσσού, του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, του Ιπποκράτη Κω και της Ε.Α. Καλύμνου που έπαιξαν στον ημιτελικό και στον τελικό. Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Σύνδεσμο Κριτών γιατί με την αφιλοκερδή συνεισφορά των μελών τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς τη διοργάνωση αυτή της κατηγορίας των μίνι. Τέλος ευχαριστούμε τα δύο σωματεία Κολοσσός και Ιάλυσος που ανέλαβαν τη διοργάνωση του F4 και έτσι έληξε το περασμένο σαββατοκύριακο η αγωνιστική περίοδος 2016-17.

 

 
 
<
 
 
 
© ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Ο.Κ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ | Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11 («Βενετόκλειο»), 851 00 ΡΟΔΟΣ | ΤΗΛ. / ΦΑΞ: 22410-30988 | email:info@12basket.gr